ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Γραφεία Πάτρας

Ώρες λειτουργίας / Δευτέρα- Παρασκευή / 09:00 – 14:00, 18:30-21:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας  2610.33.11.77

Υπερχρέωση

Υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα: προσφέρει λύσεις ο νόμος 3869/10 (νόμος Κατσέλη).

“H εισοδηματική στενότητα, τα υψηλά επιτόκια στο χώρο ιδίως της καταναλωτικής πίστης, οι επιθετικές πρακτικές προώθησης των πιστώσεων, ατυχείς προγραμματισμοί, απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή των δανειοληπτών (απώλεια εργασίας κ.α.), αποτέλεσαν παράγοντες που, δρώντας υπό την απουσία θεσμών συμβουλευτικής υποστήριξης των καταναλωτών σε θέματα υπερχρέωσης, συνέβαλαν ανενόχλητα στην αυξανόμενη υπερχρέωση..”

(απόσπασμα απο την εισηγητική έκθεση του ν.3869/10)

Αν είστε οφειλέτες που αδυνατείτε είτε εξ ολοκλήρου είτε εν μέρει να εξυπηρετήσετε τις οφειλές σας, ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες, με ακίνητα ή χωρίς, στεγαστικά, επαγγελματικά ή καταναλωτικά δάνεια – πιστωτικές κάρτες κ.λ.π., από τράπεζες – πιστωτικά ιδρύματα (Τ.Τ.,Τ.Π.Δ,ΟΕΚ), για τις οποίες είτε καταβάλετε τις δόσεις σας μόνοι σας είτε παρακρατούνται από την μηνιαία μισθοδοσία ή σύνταξή σας, εμπίπτετε στις διατάξεις του νόμου 3869/2010 και μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες ρύθμισης των οφειλών σας, από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μέχρι και την έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Βασική και μοναδική προυπόθεση για την επιτυχή εξέλιξη των αιτημάτων ρύθμισής σας είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: είτε με εσάς τους ίδιους που πρέπει να συμμετέχετε και να ενημερώνεστε για όλα τα στάδια εξέλιξης της υπόθεσής σας είτε με μια πλειάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, (λογιστών, πολιτικών μηχανικών κλπ), που είναι απαραίτητοι για την σωστή τεκμηρίωση των αιτημάτων σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υποθέσεις υπερχρέωσης απαιτούν από αυτούς που τις αναλαμβάνουν ΥΨΗΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ και συνεχή παρακολούθηση των δικαστικών αποφάσεων και των επιστημονικών συνεδρίων για την υπερχρέωση καθώς και ΑΦΟΣΙΩΣΗ ανά υπόθεση, μιας που κάθε περίπτωση έχει ιδιαιτερότητες.

Η βασική αρχή λειτουργίας μας λοιπόν είναι απλή: συνεχής και αδιάκοπη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας με προγραμματισμένη προσωπική μας επαφή για κάθε απορία σας, σχετικά με τις ενέργειες των τραπεζών εναντίον σας και γενικότερα για οποιοδήποτε νομικό θέμα σας απασχολεί, σε όποια πόλη κι αν βρίσκεστε.

Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας μας, 2610 331 177 , ανοικτή τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 έως τις 22.00 σας περιμένει για να καταγράψει την περίπτωσή σας και να σας συμβουλεύσει σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημά σας, να κλείσετε ραντεβού ή να ζητήσετε να σας αποσταλεί ταχυδρομικά το υλικό τεκμηρίωσης.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στέλνοντας e-mail με μικρή περίληψη της περίπτωσής σας, στην φόρμα που έχουμε διαθέσιμη για τον σκοπό αυτό στο πεδίο “Ρωτήστε μας”. Μην ξεχάσετε το τηλέφωνό σας για να συζητήσουμε την περίπτωσή σας.

Eπίσης μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο Facebook και στο Twitter, όπου μπορείτε και να παρακολουθείτε τις εξελίξεις για την υπερχρέωση.

Ημερομηνία: